U bent hier:

OVER YOUNGTIMER SPECIALIST KOSTER & HOGESLAG

Een auto hoeft niet nieuw te zijn om bij je te passen. Als hij maar mooi is. Eigen is. Excelleert in kwaliteit, klasse en karakter. En vanzelfsprekend perfect onderhouden is.

KH Youngtimers, specialist in klasse

Wij zijn specialist in youngtimers die uitblinken door uitzonderlijke prestaties, design en karakter. Dagelijks zoeken we naar iconen waar ons hart en dat van onze klanten sneller van gaat kloppen. Vaak gaat het om bouwjaren vanaf ongeveer 1995 tot 2002. Maar u treft bij ons ook wel ‘klassiekers van de toekomst’ uit een recenter bouwjaar. In binnen- en buitenland weten wij unieke, schaarse exemplaren te spotten die afkomstig zijn van liefhebbers – bij voorkeur eerste eigenaren. Maar onze selectiecriteria gaan verder. De auto’s in onze collectie hebben weinig kilometers op de teller staan, beschikken over een goed gedocumenteerde historie en verkeren zowel optisch als technisch in uitzonderlijk goede staat.

De collectie van youngtimer specialist Koster & Hogeslag

Dankzij ons uitgebreide netwerk en een brok ervaring weten we de meest exclusieve auto’s te vinden. We zijn youngtimer specialist met focus op de merken Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Landrover en Volvo. Uiteraard kunnen we elk gewenst ander merk op verzoek leveren. De meeste youngtimers in onze collectie zijn afkomstig van gepensioneerde autoliefhebbers uit Duitsland, Zwitserland en Italië. We halen onze auto’s persoonlijk op en kennen hun verhalen. Het valt niet te ontkennen dat we ook dat een boeiend onderdeel van ons vak vinden.

Topstukken die iets met je dóen

Dat wij youngtimer specialist zouden worden, was onvermijdelijk. De liefde voor mooie auto’s zat er bij ons al in toen we nog kleine jongetjes waren. Bij iedere auto in onze collectie voelen we ons persoonlijk betrokken. Sterker nog, we zijn er verliefd op. Voor onze juweeltjes zoeken we dan ook eigenaren met karakter; niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. En voor onderhoud, leasen, spuiten en accessoires werken wij alleen samen met de beste specialisten.

Gedreven door passie voor unieke auto’s

Koster & Hogeslag Youngtimers is sinds 2016 onderdeel van Koster & Hogeslag Automotive, waar Robert Koster en André Hogeslag de scepter zwaaien. Het zal u niet verbazen dat ook KH Automotive gedreven is door passie voor unieke auto’s. De dagelijkse aansturing van KH Youngtimers is in handen van Bernhard Koster, in samenwerking met Robert en André.

5 Sterke punten

1. Zakelijk voordeel

Door een youngtimer te rijden, kunt u heel wat geld besparen. Dankzij de youngtimerregeling betaalt u namelijk geen bijtelling over de nieuwwaarde, maar over de dagwaarde.

2. Voor en door liefhebbers

Voor de prijs van een nieuwe boodschappenauto rijdt u in een exclusief voertuig.

3. Bewezen kwaliteit

Voor welke auto u ook valt, u weet zeker dat u een uniek exemplaar koopt met een lage kilometerstand en een goed gedocumenteerde onderhoudshistorie.

4. Veiligheid

Waar u ook naartoe rijdt, u en uw inzittenden willen veilig thuiskomen. Onze auto’s zijn veelal uitgevoerd met alle actieve en passieve veiligheidssystemen. De kans dat u met een van onze auto’s een crash overleeft is aanmerkelijk groter dan met een ‘koekblik’.

5. Topservice

Wij leveren uw auto helemaal naar uw wensen af. Extra winterwielen, een lpg-installatie, inbouw van elektronica of een trekhaak? Wij verzorgen het voor u. Geen tijd om uw aanwinst zelf te komen halen? Wij zetten hem graag voor u bij uw voordeur.

Maak kennis met Koster & Hogeslag Youngtimers.

Passie voor unieke auto’s

AUTOSCOUT 24

5 STERKE PUNTEN

  • Zakelijk voordeel
  • Voor en door liefhebbers
  • Bewezen kwaliteit
  • Veiligheid
  • Topservice

BLIJF OP DE HOOGTE

AUTOSCOUT 24

BLIJF OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT MET ONS OP

Koster en Hogeslag Youngtimers
Sisalstraat 58
8281 JK Genemuiden
038 - 260 01 21
info@khyoungtimers.nl

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdagop afspraak
  • Zondaggesloten

© Copyright Koster en Hogeslag /Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.