DE YOUNGTIMER REGELING, FISCAAL AANTREKKELIJK

Rijden in een youngtimer is meer dan rijden in een comfortabele, tijdloze automobiel van grote schoonheid alleen. Dankzij de youngtimer regeling van de overheid kunt u er ook nog eens heel wat geld mee besparen.

Youngtimer regeling: fiscaal aantrekkelijk

Rijden in een fraaie youngtimer die in topstaat verkeert is niet alleen een bijzonder aangename ervaring; voor zakelijke rijders is het ook een betaalbare en aantrekkelijke optie. Dat komt door de youngtimer regeling van de overheid. Die regeling houdt in dat de bijtelling lager is als u in een auto rijdt van meer dan vijftien jaar oud. Voor nieuwe(re) auto’s is de bijtelling namelijk gebaseerd op de catalogusprijs, terwijl de bijtelling voor youngtimers 35% van de werkelijke waarde (de ‘waarde in het economisch verkeer’) bedraagt. En dat scheelt nogal.

Waardebepaling van youngtimers

Om gebruik te kunnen maken van de youngtimer regeling is een taxatierapport nodig. Wij werken hiervoor samen met beëdigd taxateur Jonker Wesdorp.

Youngtimer regeling: betaalbare auto, onbetaalbaar gevoel

Ziet u zichzelf het liefst in een auto rijden die bepaald niet kinderachtig is? Dankzij de youngtimer regeling kunt u in een fantastische auto rijden voor een lage bijtelling. Daar wordt ook uw boekhouder blij van. Omdat de regeling voor youngtimers zoveel voordeel oplevert, is het voor bedrijven interessant om zich er eens in te verdiepen. We rekenen het voordeel graag voor u uit. Wat we niet in cijfers kunnen uitdrukken, is het gevoel dat het rijden in een youngtimer geeft. Want dat is onbetaalbaar.

Regeling voor milieuvriendelijke youngtimers

Rijdt u in een milieuvriendelijke auto van meer dan vijftien jaar? Dan kan de bijtelling nog lager zijn. Kijkt u voor meer informatie eens op de website van de Belastingdienst.

Hoelang blijft de youngtimerregeling nog bestaan?

In 2016 heeft het kabinet de bijtellingsregelingen bekeken en vereenvoudigd. Daarbij is de intentie uitgesproken om de youngtimerregeling de komende vijf jaar ongemoeid te laten. En dat is goed nieuws voor de liefhebber van mooie, complete en exclusieve auto’s.

Vragen over de youngtimerregeling? Neem contact op.

Passie voor unieke auto’s

AUTOSCOUT 24

5 STERKE PUNTEN

  • Zakelijk voordeel
  • Voor en door liefhebbers
  • Bewezen kwaliteit
  • Veiligheid
  • Topservice

BLIJF OP DE HOOGTE

AUTOSCOUT 24

BLIJF OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT MET ONS OP

Koster en Hogeslag Youngtimers
Sisalstraat 58
8281 JK Genemuiden
038 - 260 01 21
info@khyoungtimers.nl

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdagop afspraak
  • Zondaggesloten

© Copyright Koster en Hogeslag /Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.