DE VOLVO YOUNGTIMER: STIJL, KWALITEIT EN VEILIGHEID

Volvo levert voertuigen en machines die je elke dag kunt gebruiken. Veilige automobielen van uitstekende kwaliteit en met een ietwat ingetogen imago. De Volvo youngtimers die wij voor u vinden, zijn meestal luxe uitgevoerde wagens met een krachtige motor en een lage kilometerstand.

Volvo youngtimer specialist

Regelmatig vinden we voor een opdrachtgever een mooie, bijzonder goed onderhouden Volvo youngtimer. Voor het onderhoud werken we samen met Volvo-specialisten. Zij kennen de techniek van elk van onze Volvo youngtimers door en door.

De betere Volvo youngtimer

Regelmatig kunnen we een fraai exemplaar van de vijfdeurse stationwagen Volvo V70 aanbieden, waarvan in 2000 een tweede generatie op de markt verscheen. Ook weten we soms een uitstekend onderhouden youngtimer Volvo XC70 te spotten. Of bent u op zoek naar een youngtimer Volvo XC90? Ook naar deze luxewagen in de SUV-klasse gaan we graag voor u op zoek!

Bijtellingvriendelijke auto

Dankzij de door de overheid in het leven geroepen youngtimerregeling betaalt u de zakelijke bijtelling niet over de cataloguswaarde, maar over de dagwaarde. Het voordeel van deze regeling kan oplopen tot honderden euro’s per maand. Hierdoor kunt u in een prachtige Volvo rijden tegen kosten waar ook uw boekhouder blij van wordt.

Op zoek naar een Volvo youngtimer?

Neem contact op.
Passie voor unieke auto’s

AUTOSCOUT 24

5 STERKE PUNTEN

  • Zakelijk voordeel
  • Voor en door liefhebbers
  • Bewezen kwaliteit
  • Veiligheid
  • Topservice

BLIJF OP DE HOOGTE

AUTOSCOUT 24

BLIJF OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT MET ONS OP

Koster en Hogeslag Youngtimers
Sisalstraat 58
8281 JK Genemuiden
038 - 260 01 21
info@khyoungtimers.nl

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdagop afspraak
  • Zondaggesloten

© Copyright Koster en Hogeslag /Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.